STC Haarlem RSS http://www.stchaarlem.nl/ en-us RSS feed STC Haarlem <![CDATA[Lentekriebels]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//lentekriebels-1
Rond de 80 vrijwilligers met allerlei talenten zijn aan de slag gegaan. Er is bestraat met super hulp van de bewoner zelf, onkruid en vuil verwijderd in 5 tuinen, geschilderd in 5 huizen, behangen, praktische klusjes uitgevoerd, een pannenkoekenmaaltijd voor dak- en thuislozen verzorgd, voorjaarsplanten in de tuin van de Janskliniek gezet met een poffertjesmaaltijd erna en een spelletjesmiddag met zelfgebakken cakes in Meerhoeve.
Dit alles vond plaats in Haarlem, IJmuiden, Velserbroek, Bloemendaal en Heemstede in heerlijk voorjaarsweer.

Een greep uit de mooie reacties die we mochten ontvangen:

“Awesome, bringing back life and hope back to the people you help. Thanks!”

“Ik heb nog nooit meegemaakt dat mensen mij uit liefde helpen, terwijl ze elkaar en mij niet eens kennen. Fijne mensen in een gezellige sfeer. Hartelijk Dank.” 

“Een geweldig klusteam heb ik gekregen. Er is van alles gedaan. Serve the City bedankt. Geweldig dat jullie dit mogelijk maken. Ik ben heel erg blij.”
 

Bij de afsluiting hebben we mogen genieten van lekker eten, gemaakt door een Irakees gezin. Bij deze mensen is een tijdje terug een groep vrijwilligers geweest om te klussen. Ze wilden graag iets terug doen, daar hebben we van genoten!
 
BEDANKT VRIJWILLIGERS VOOR HET MOOIER MAKEN VAN DE LEVENS VAN MENSEN!
 

]]>
Mon, 09 Apr 2018 00:00:00 +0200
<![CDATA[Bijna...]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//lentekriebels
Ben jij er klaar voor om wakker te worden uit je winterslaap, in beweging te komen en ons te helpen? Kijk dan bij de projecten, want de eerste sociale en praktische vrijwilligersprojecten staan online.

]]>
Sat, 10 Mar 2018 00:00:00 +0100
<![CDATA[7 april.....]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//7-april
]]>
Wed, 24 Jan 2018 00:00:00 +0100
<![CDATA[11 November is de dag ...]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//11-november-is-de-dag
In de afgelopen weken hebben we als kernteam met diverse maatschappelijke organisaties contact gehad, waardoor we nu weer mooie projecten op de site hebben staan voor 11 november. En waarschijnlijk komen er nog wel een paar bij.
We noemen het al mooie projecten, maar dat worden ze pas echt als de vrijwilligers er daadwerkelijk zijn en het project gaan uitvoeren. Dus als jij tijd hebt op 11 november en graag jouw aandacht en talent aan iemand anders geeft, meld je dan nu aan!
 

]]>
Fri, 20 Oct 2017 00:00:00 +0200
<![CDATA[17 juni - Serve Day!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//17-juni-serve-day Dan organiseren we de volgende projectdag. We zijn alweer begonnen met de voorbereidingen. Heb jij nog een goed idee, laat het ons gerust weten!

]]>
Tue, 18 Apr 2017 00:00:00 +0200
<![CDATA[In de krant]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//in-de-krant Voor deze dag werken we weer nauw samen met Stichting Present en andere maatschappelijke organisaties en instellingen uit Haarlem e/o.

Binnenkort volgen natuurlijk de foto's op de site. 
]]>
Sat, 29 Oct 2016 00:00:00 +0200
<![CDATA[Het is alweer september! Onze najaarseditie komt er weer aan!]]> mariekedezwart@gmail.com (Marieke de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//het-is-alweer-september-onze-najaarseditie-komt-er-weer-aan
Klussers, kletsers, knutselaars, kokers: er zijn weer mensen die graag verrast worden door jullie talenten en tijd. Het belooft weer een bijzondere dag te worden met ontmoetingen tussen allerlei mensen: oud en jong, huisvrouw en zakenman, verstandelijk beperkt en een handige harry, ongelovige en gelovige, veel vrienden en alleen, straatbewoner en huizenbezitter. 

Wil jij een stukje van jouw leven delen met een ander, houdt dan vanaf nu onze website en facebook weer in de gaten om de projecten te zien die we er op gaan zetten.
 

]]>
Thu, 08 Sep 2016 00:00:00 +0200
<![CDATA[Help:Others:Find:Happiness]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//helpothersfindhappiness Dit kan tijdens de projectdag op zaterdag 9 april a.s

 

Er is een mooie bron waar iedereen uit kan putten: het contact met anderen.
Geluk wordt vaak veroorzaakt door het geven aan de ander, niet door te ontvangen. Als we proberen
een ander geluk of plezier te brengen, dan krijgen we er zelf ook voldoening of zegen voor terug. De
lach op het gezicht van degene die je geholpen hebt en een waarderend woord, betekenen vaak al voldoende.
Om deze lach te kunnen zien en waarderende woorden te horen organiseren we de volgende
projectdag van Serve the City Haarlem op zaterdag 9 april a.s.]]>
Tue, 01 Mar 2016 00:00:00 +0100
<![CDATA[Oliebollenactie!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//oliebollenactie Oliebollen eten staat op de vierde plek van meest genoemde Nederlandse gewoonten en gebruiken. Oliebollen en appelflappen horen bij de periode tussen kerst en nieuwjaar, net als taart bij onze verjaardag.
Serve the City Haarlem wil op donderdag 31 december a.s. duizend oliebollen en appelflappen verkopen. Van het geld worden in 2016 enkele sociale en praktische projecten bekostigd om statushouders in Haarlem te kunnen helpen.

Help je ook mee? Doe hier je bestelling.

Het is de bedoeling dat je je bestelling op donderdag 31 december tussen 10.00 en 14.00 uur ophaalt op de Gonnetstraat 26 te Haarlem. Gratis parkeren kan, als je even door het hek op de hoek van de straat het terrein oprijdt.
Het is de bedoeling dat je je bestelling contant betaalt, als je deze ophaalt.

Alvast hartelijk dank dat je meedoet met deze actie!]]>
Fri, 11 Dec 2015 00:00:00 +0100
<![CDATA[Het was een prachtige dag op 10 oktober]]> mariekedezwart@gmail.com (Marieke de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//het-was-een-prachtige-dag-op-10-oktober Het was een mooie dag: mooi weer en mooie ontmoetingen. Hulpvaardige handen en dankbare glimlachen.
Mensen stonden versteld van zoveel vrijwillige hulp, lekkere taarten , heerlijke pannenkoeken en mooi geschilderde muren.


Een moeder van twee kindjes waar we geschilderd hebben, zei: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt, zoveel mensen. Normaal help ik andere mensen.” Ze was tot tranen toe geroerd.
Door met vier man aan de slag te gaan op dit adres, konden we een muur in de woonkamer schilderen en één van de kinderslaapkamers rondom. Aan het einde van de dag was ook weer alles opgeruimd en schoon.

Dank je wel mooie vrijwilligers!]]>
Thu, 15 Oct 2015 00:00:00 +0200
<![CDATA[10-10-2015]]> mariekedezwart@gmail.com (Marieke de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//10-10-2015 10-10-2015


Wat een mooie datum!
En dat hebben we gemerkt, want er wordt veel gepland op die dag: bruiloften, vrouwenconferenties, meidendag van Belle, noem het maar op.

En het is ook de dag waarop wij samen aan de slag gaan met Serve the City Haarlem.

Klussen, schilderen, tuinieren, wandelen, een lunch bereiden, het staat allemaal weer op het programma. De projecten komen in september op de website te staan, zodat iedereen zich weer in kan schrijven.

Doe jij mee op 10 -10-2015?

Vele handen maken licht werk!]]>
Mon, 07 Sep 2015 00:00:00 +0200
<![CDATA[International Day of Charity]]> psvdberg@gmail.com (Peter van den Berg) http://www.stchaarlem.nl//international-day-of-charity

StC Haarlem zet zich in voor de mensen in onze directe woonomgeving. Graag zouden we dit begrip wat willen oprekken en ook uw aandacht vragen voor de gebieden die 'in brand staan'. Het vluchtelingen probleem is zo actueel en accuut, dat we er onze ogen niet voor mogen sluiten. Vanuit ons hart willen we daarom de oproep doen om een steentje bij te dragen om het leed te verzachten van al die talloze mensen die huis en haard hebben verloren en op de vlucht zijn. Dit kunt u doen door een financiele bijdrage te leveren of zelf actief op zoek te gaan naar mogelijkheden bij een liefdadige organisatie. KOM IN ACTIE!

Voor meer informatie over Dag van de Liefdadigheid zie: http://www.un.org/en/events/charityday/index.shtml]]>
Fri, 04 Sep 2015 00:00:00 +0200
<![CDATA[Honderd vrijwilligers hebben zich ingezet in Haarlem!]]> psvdberg@gmail.com (Peter van den Berg) http://www.stchaarlem.nl//honderd-vrijwilligers-hebben-zich-ingezet-in-haarlem
De vader van een huis waar de kinderkamers werden geschilderd en de tuin opgeknapt “dit geeft mij weer hoop om verder te gaan. Ik heb nu laminaat voor de zolder gekregen en ga dat zelf leggen.” Een oudere dame in het verpleeghuis Boerhaave reageerde “wat fijn dat jullie zijn gekomen, dat breekt de lange middag.” Bewoners konden hier meedoen met een speurtocht en daarna genieten van thee met zelfgemaakte cupcakes. ]]>
Sat, 11 Apr 2015 00:00:00 +0200
<![CDATA[11 april voorjaarseditie!]]> psvdberg@gmail.com (Peter van den Berg) http://www.stchaarlem.nl//11-april-voorjaarseditie
Op 11 april kunnen we jullie hulp goed gebruiken, denk dan aan schilderen, behangen, tuinen aanpakken, kamer 'make-over' maar ook een gezellige middag organiseren voor de bewoners van Breezicht of een gezellige dag bij de Hartekamp. We hebben nu al 12 projecten op de website staan en binnenkort volgen er nog meer. Lukt het toch niet om op die dag mee te doen maar kan je wel goed taarten bakken dan zijn wij ook zoek naar jou! Want de bewoners (en stiekem ook de vrijwilligers) lusten wel een stukje zelf gebakken taart bij de koffie of thee!

We hopen dat jullie zich willen inschrijven op de projecten (klik hier voor de projecten), zodat we weer een gave editie zullen hebben in het voorjaar. Uiteraard hebben we ook deze editie weer gezorgd dat we dag gezamenlijk afsluiten met een after-party.

Tot 11 april!

ps. mocht je nog bepaalde projecten missen of weet je een leuk project waar we dienstbaar kunnen zijn geef het aan ons door: info@stchaarlem.nl]]>
Thu, 26 Feb 2015 00:00:00 +0100
<![CDATA[15 november was een top dag!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//15-november-was-een-top-dag
Een vader van een gezin waar we het huis hebben opgeruimd, reageerde: "dit is een steun in onze rug om de boel zelf weer verder op de rit te krijgen". Die hulp biedt Serve the City Haarlem graag.

Zaterdag 11 april 2015
De datum voor volgende Serve the City dag in Haarlem is: zaterdag 11 april 2015.

]]>
Thu, 20 Nov 2014 00:00:00 +0100
<![CDATA[Schrijf je nu in!]]> psvdberg@gmail.com (Peter van den Berg) http://www.stchaarlem.nl//schrijf-je-nu-in
We zijn op zoek naar handige mannen en vrouwen voor:

* het kruien van zand in Schalkwijk
* het leggen van tapijttegels in de binnenstad
* het leggen van zeil in IJmuiden


Doe je liever wat anders, dan kun je:

* pannenkoeken bakken voor dak-en thuislozen in de binnenstad
* spelletjes doen met ouderen in IJmuiden

Bovenstaande is slechts een kleine selectie. Op de website www.stchaarlem.nl vind je meer projecten. Schrijf je alvast in via de website!
Elke week zorgen we voor nieuwe informatie op de website.

We hopen je te zien op 15 november! Stuur dit bericht ook door aan vrienden en bekenden.

We vinden het heel fijn als je wilt meebidden voor alle 'laatste' voorbereidingen voor deze projecten.]]>
Sat, 25 Oct 2014 00:00:00 +0200
<![CDATA[Zet jij 15 November ook in je agenda?]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//zet-jij-15-november-ook-in-je-agenda We hebben onze nieuwe actiedag gepland, en wel op 15 November. Het is de dag dat Sinterklaas aankomt in Nederland en zoals je weet staat Sinterklaas voor cadeautjes en verrassingen. Laten wij dat dan ook weer gaan geven aan veel mensen in onze stad.

Heb je je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Doe dat dan via de link op de homepage. Dan blijf je op de hoogte van de laatste actualiteiten!

Voor nu wensen we je een fijne zomerperiode.]]>
Tue, 01 Jul 2014 00:00:00 +0200
<![CDATA[We zijn van start gegaan!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//we-zijn-van-start-gegaan We zijn ontzettend blij dat alle projecten door kunnen gaan! Dat zijn er dit keer 15 (!) op praktisch en sociaal gebied.

Op dit moment zijn we qua vrijwilligersaantal de 70 gepasseerd. Het is geweldig dat we vandaag en zaterdag met zoveel mensen aan de slag kunnen in onze stad.

Wil je nog meedoen? Check de projectpagina of stuur een mailtje: er is nog plek bij diverse sociale projecten!


]]>
Thu, 22 May 2014 00:00:00 +0200
<![CDATA[Nog twee weken te gaan.]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//nog-twee-weken-te-gaan
Kijk op de projectenpagina voor alle mogelijkheden: sociaal, praktisch, de hele dag of alleen in de middag.

Samen maken we er een geweldige dag van. Tot de 24e!

]]>
Fri, 09 May 2014 00:00:00 +0200
<![CDATA[De eerste projecten staan op de site!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//de-eerste-projecten-staan-op-de-site
Kijk snel op de projectenpagina of er een project bij zit waar jij je voor wilt inzetten!
De komende tijd zullen er nog enkele projecten volgen.
Wacht niet te lang met inschrijven, want anders is jouw voorkeursproject misschien al vol.]]>
Sun, 13 Apr 2014 00:00:00 +0200
<![CDATA[Dit weekend aan de slag?!?]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//dit-weekend-aan-de-slag
Heb je nog tijd en wil jij je inzetten voor mensen in je buurt, kijk op de website nldoet.nl en meld je aan! Er zijn nog diverse projecten waar ze hulp bij kunnen gebruiken.

Natuurlijk rekenen we ook op veel vrijwilligers op 24 mei. Heb je deze dag al in je agenda staan?!

]]>
Wed, 19 Mar 2014 00:00:00 +0100
<![CDATA[Projectdag 24 mei!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//projectdag-24-mei De voorjaarseditie van Serve the City Haarlem is gepland: zaterdag 24 mei!

Het wordt de vijfde projectdag, dus ons eerste lustrum! Maar belangrijker een nieuwe kans om iets te betekenen voor mensen die best een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
DOE JIJ MEE?!? Noteer het alvast in je agenda en schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan hoor je het gelijk wanneer de projecten bekend zijn.

]]>
Wed, 05 Feb 2014 00:00:00 +0100
<![CDATA[Een nieuwe kans om iets voor een ander te kunnen betekenen.]]> mariekedezwart@gmail.com (Marieke de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//een-nieuwe-kans-om-iets-voor-een-ander-te-kunnen-betekenen 12 oktober komt nu snel dichterbij.

Het is nog heerlijk weer, maar de meeste vakanties zijn nu wel voorbij van onze core team leden. Maandag 2 september gaan we weer vergaderen. En dat is maar goed ook, want de actiedag van 12 oktober komt nu snel dichterbij.
Voor de vakantie zijn er al verschillende projecten in de steigers gezet: een tuinklus, vaste vrijwilligers in het zonnetje zetten, onze oudere medemens opzoeken, een lunch verzorgen voor de daklozen en schilderen. We zoeken dus weer vele talenten en lachende gezichten. Doe jij mee op 12 oktober? Noteer de dag alvast in je agenda, binnenkort kun je meer lezen over ieder project op onze website.]]>
Sun, 01 Sep 2013 00:00:00 +0200
<![CDATA[De volgende is op komst!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//de-volgende-is-op-komst 12 OKTOBER 2013! Zet jij 'm ook in je agenda zodat we weer met elkaar aan de slag kunnen?!

Heb je nu al ideeën hoe we op die volgende dag iets voor Haarlem kunnen betekenen? Dan horen we dat graag op  info@stchaarlem.nl


]]>
Fri, 24 May 2013 00:00:00 +0200
<![CDATA[Een mooie dag!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//een-mooie-dag
 
Zaterdag 27 april beleefden we onze 3e editie van Serve the City Haarlem. Het was een geweldige dag waarop meer dan 70 vrijwilligers zich hebben ingezet voor 14 projecten in Haarlem en IJmuiden.

Een ieder kon zijn of haar steentje bijdragen: schilderen, snoeien, taart bakken, laminaat leggen, sloopwerk, pannenkoeken bakken, praatje maken, spelletje doen, maaltijd verzorgen en ga zo maar door. We willen iedereen die zich heeft ingezet voor deze dag hartelijk bedanken! Wil je een indruk krijgen van deze dag? Check dan onze fotopagina’s!

Heb je op- en aanmerkingen, vul dan alsjeblieft het evaluatieformulier in.]]>
Wed, 01 May 2013 00:00:00 +0200
<![CDATA[De voorjaarseditie komt eraan!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//de-voorjaarseditie-komt-eraan
Heb je de projecten al gezien op de website?!?

We willen heel graag weer veel mensen helpen: een tuin snoeien, muren schilderen, wandelen met dementerende ouderen in  Boerhaave, een pannenkoekenlunch verzorgen voor dak- en thuislozen bij de opvang van het Leger des Heils, cup cakes versieren met bewoners van de Janskliniek, behangen, klussen bij een ex-verslaafde die zijn leven op de rit probeert te krijgen. Eigenlijk van alles, dus kijk vooral even verder op de site.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen, waar we erg blij mee zijn! Want een aantal mensen kunnen we al laten weten dat het project bij hen in ieder geval doorgaat.
Er zijn diverse projecten die wat meer voorbereiding vergen, die we niet in de laatste week pas kunnen doen. Daarom aan jou de vraag, als je al weet dat je mee gaat doen, om je deze week in te schrijven!]]>
Wed, 03 Apr 2013 00:00:00 +0200
<![CDATA[NL Doet]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//nl-doet
Heb jij komende vrijdag of zaterdag al zin en tijd om voor anderen aan de slag te gaan?

Kijk dan op http://www.nldoet.nl.
Er zijn nog diverse projecten waar ze mensen bij kunnen gebruiken!]]>
Tue, 12 Mar 2013 00:00:00 +0100
<![CDATA[27 April !]]> mariekedezwart@gmail.com (Marieke de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//27-april

Ja ja ja het voelde weer als lente deze week! We worden er vrolijk van!

Krijg jij ook zo’n zin om allerlei dingen te doen. Houd dan goed onze website en Facebook pagina  in de gaten, want de projecten voor 27 april komen er bijna aan!!!

Tuinieren, schoonmaken, schilderen, pannenkoeken bakken, wandelen, muziek maken, voedsel inzamelen. Het zit er allemaal bij. Dus noteer de 27e vast in je agenda!]]>
Wed, 06 Mar 2013 00:00:00 +0100
<![CDATA[Bedankt!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//bedankt Zou je het evalutatieformulier op de site willen invullen? Dat helpt ons weer verder voor de volgende editie.

]]>
Sat, 03 Nov 2012 00:00:00 +0100
<![CDATA[Dagplanning 3 november]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//dagplanning-3-november
De dagplanning voor 3 november staat online.]]>
Mon, 29 Oct 2012 00:00:00 +0100
<![CDATA[Herfst]]> () http://www.stchaarlem.nl//herfst
Al hoewel, geldt dat wel voor iedereen. Is het bij iedereen gezellig in huis? Kijken ze tegen een mooie tuin aan? Komen ze wel vaak buiten? Kunnen ze wel plannen maken voor december?
Of is er geen ruimte, geen geld, geen uitzicht op een mooie herfst en een gezellige decembermaand…

Voor sommige mensen is het echt overleven. Bij de dag kijken wat er kan. Hopen op een wonder voor de problemen die zich opstapelen. Afwachten of er iemand even tijd heeft voor hen.
Deze mensen willen wij graag helpen en wel heel concreet: een huis leegruimen, schilderen, wandelen, een tuin snoeien, samen koffie drinken, iets lekkers bakken voor bij de thee, voedsel inzamelen voor de Voedselbank.

Wil jij nog meer genieten van deze herfst, geef dan jouw zaterdag aan een ander en breng een glimlach!

Zaterdag 3 november Serve the City Haarlem! Samen maken we het verschil!

]]>
Mon, 22 Oct 2012 00:00:00 +0200
<![CDATA[Doe jij mee op 3 november?!!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//doe-jij-mee-op-3-november
Over een paar weken is het weer zover: met elkaar gaan we aan de slag om andere mensen een glimlach te bezorgen. Je kunt weer wandelen, klussen, tuinieren, schoonmaken, etc.!
Houd de website in de gaten, want de eerste projecten komen er binnenkort aan.

Heb jij zelf een idee voor een project om samen met andere vrijwilligers uit te voeren, laat het ons weten via ‘contact’ op de website.

Misschien wil jij iets extra’s doen en ons van te voren ook al helpen, meld je dan aan als projectcoördinator en begeleid op 3 november een groep vrijwilligers bij één van de projecten.

]]>
Mon, 24 Sep 2012 00:00:00 +0200
<![CDATA[3 November de volgende actiedag!]]> robindezwart@gmail.com (Robin de Zwart) http://www.stchaarlem.nl//3-november-de-volgende-actiedag
]]>
Fri, 27 Jul 2012 00:00:00 +0200
<![CDATA[Het is bijna zover: Serve the City 19 Mei! En jij kunt er bij zijn!]]> anette.bosma@gmail.com (Anette) http://www.stchaarlem.nl//het-is-bijna-zover-serve-the-city-19-mei-en-jij-kunt-er-bij-zijn Nog maar 1 nachtje slapen en dan is het zover: de eerste Serve the City Haarlem dag! Er zal worden geschilderd, geklust, gebakken, gewandeld, geschrobd en gepoetst, geplant, en voedsel ingezameld. En dat alles opgesierd met ontmoetingen en gesprekken - het belooft een mooie dag te worden. Met verheugd hart kunnen we melden dat de meeste projecten vol zijn, maar je kunt nog meedoen! Kijk snel bij de projecten, meld je aan en maak deel uit van dit bijzondere event!]]>
Thu, 17 May 2012 00:00:00 +0200
<![CDATA[Aftrap Serve the City Haarlem: 19 mei!]]> anette.bosma@gmail.com (Anette) http://www.stchaarlem.nl//aftrap-serve-the-city-haarlem-19-mei hier aan! 

]]>
Mon, 02 Apr 2012 00:00:00 +0200
<![CDATA[Heb jij ook een goed idee voor een project?]]> anette.bosma@gmail.com (Anette) http://www.stchaarlem.nl//heb-jij-ook-een-goed-idee-voor-een-project
[goform:projectidee]]]>
Mon, 02 Apr 2012 00:00:00 +0200