Lentekriebels

Wat een heerlijke dag hebben we met elkaar gehad!

Rond de 80 vrijwilligers met allerlei talenten zijn aan de slag gegaan. Er is bestraat met super hulp van de bewoner zelf, onkruid en vuil verwijderd in 5 tuinen, geschilderd in 5 huizen, behangen, praktische klusjes uitgevoerd, een pannenkoekenmaaltijd voor dak- en thuislozen verzorgd, voorjaarsplanten in de tuin van de Janskliniek gezet met een poffertjesmaaltijd erna en een spelletjesmiddag met zelfgebakken cakes in Meerhoeve.
Dit alles vond plaats in Haarlem, IJmuiden, Velserbroek, Bloemendaal en Heemstede in heerlijk voorjaarsweer.

Een greep uit de mooie reacties die we mochten ontvangen:

“Awesome, bringing back life and hope back to the people you help. Thanks!”

“Ik heb nog nooit meegemaakt dat mensen mij uit liefde helpen, terwijl ze elkaar en mij niet eens kennen. Fijne mensen in een gezellige sfeer. Hartelijk Dank.”

“Een geweldig klusteam heb ik gekregen. Er is van alles gedaan. Serve the City bedankt. Geweldig dat jullie dit mogelijk maken. Ik ben heel erg blij.”

Bij de afsluiting hebben we mogen genieten van lekker eten, gemaakt door een Irakees gezin. Bij deze mensen is een tijdje terug een groep vrijwilligers geweest om te klussen. Ze wilden graag iets terug doen, daar hebben we van genoten!

BEDANKT VRIJWILLIGERS VOOR HET MOOIER MAKEN VAN DE LEVENS VAN MENSEN!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close