Bijna …

In de lente komt alles weer tot leven. De koude en donkere tijd is voorbij en de zon begint weer sterker te stralen. Voor ons betekent de lente ook frisse ideeën en een nieuwe projectdag! We komen weer bij elkaar om de handen uit de mouwen te steken en iets goeds te doen voor een ander.

Ben jij er klaar voor om wakker te worden uit je winterslaap, in beweging te komen en ons te helpen? Kijk dan bij de projecten, want de eerste sociale en praktische vrijwilligersprojecten staan online.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close