IMPACT in de stad

De eerste zomervakantieweek is voor diverse kerken de week dat ze extra activiteiten in de stad doen. Onder andere gaan groepjes vrijwilligers met Stichting Present aan de slag. Voor een indruk van wat er deze week gebeurt aan projecten, volg stichting Present Haarlem op facebook. Of kijk op Impact in de stad.

Mocht jij ook niet willen wachten tot 13 oktober, geef je dan op bij Present met je groep of alleen en bespreek wanneer je aan de slag wilt.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close