Impact

We hebben een paar mooie reacties teruggekregen naar aanleiding van de inzet van vrijwilligers tijdens Serve the City op 7 april. Deze willen we graag met jullie delen. Dank je wel vrijwilligers!!!

 

Kinderen kunnen weer thuis slapen

Drie vrijwilligers hebben een kamer geschilderd bij een gezin. Later is er door andere vrijwilligers van Stichting Present, een laminaatvloer gelegd. Deze ruimte is hierdoor een geschikte slaapkamer geworden, met als gevolg dat twee kinderen weer thuis kunnen wonen. De impact van een vrije zaterdag schilderen bij iemand anders!

 

Blijvend opgeruimd en schoon

Er was zoveel achterstallig schoonmaakwerk dat een huishoudelijke hulp er niet kon beginnen. Een groep van zeven vrijwilligers is in het najaar aan de slag gegaan met de schoonmaak en dan kun je veel doen in 1 dag. Daarna heeft een huishoudelijk medewerkster het huisje kunnen bijhouden. Hierdoor konden in april vier enthousiaste vrijwilligers er verder met schilderen. De bewoner had nog nooit meegemaakt dat er mensen, die elkaar niet eens kenden, zomaar hem kwamen helpen, voor niets! De impact is enorm, door de hoop die het bracht en een fris huis.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close