Nieuwe website

We hebben goed nieuws! We hebben een compleet nieuwe website. Als wereldwijde vrijwilligersorganisatie worden we steeds groter en is het goed om zoveel mogelijk dezelfde stijl te hebben. Uiteraard is onze kleur oranje gebleven. Neem snel eens een kijkje op de nieuwe website en laat ons weten wat je ervan vindt.

Er is nog wat ‘work in progress’, mocht je nog dingen tegenkomen die niet goed werken of niet kloppen, laat ons dat gerust weten. Stuur ons een mailtje of een berichtje via facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close