Wij zijn op zoek naar jou!

Het kernteam van Serve the City Haarlem is dringend op zoek naar 2 á 3 mensen om het team te versterken. Heb jij organisatietalent en wil je dat graag inzetten om je medemens te dienen, stuur ons dan een berichtje of benader ons persoonlijk. Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die ons wil helpen met PR-zaken.
Zie je het zelf niet zitten, maar ken je iemand die echt geknipt zou zijn voor ons team, stuur hem/haar dan vooral naar ons door!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close