Nieuwe ontwikkelingen

We willen jullie graag op de hoogte brengen van de ontwikkelingen bij Serve the City Haarlem. Het is vast opgevallen dat er afgelopen voorjaar, helaas, geen projectdag heeft plaats gevonden. Sinds 2012 hebben we ieder jaar in het voor- en najaar een projectdag gehouden, waaraan velen van  jullie actief hebben bijgedragen.

Helaas was het vanwege veranderingen  in gezins-, woon- en werkomstandigheden voor de meesten binnen ons kernteam niet meer mogelijk een projectdag goed neer te zetten. De weken voorafgaand aan een  dergelijke dag vergen toch een behoorlijke inzet en juist hierin school het probleem. We hebben het afgelopen jaar gezocht naar vervanging/versterking van ons kernteam. En we hebben een oplossing gevonden!

In de afgelopen jaren werkten we nauw samen met Stichting Present Haarlem. Zij nemen Serve the City als stichting en als vorm van vrijwilligerswerk onder hun hoede.

Een aantal bestuursleden zullen bestuurslid worden van STC Haarlem, zodat de stichting kan blijven bestaan. Juliette en Janneke zullen de praktische uitvoering van de projectdagen voor hun rekening nemen. Hierbij kunnen ze nog versterking gebruiken en  willen ze graag blijven samenwerken met de projectbegeleiders van de afgelopen jaren! En natuurlijk hopen we dat jullie mee blijven doen als vrijwilligers!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close