Kleurplaatactie tijdens Corona

Kleurplaatactie tijdens Corona

CityShapers, Stichting Present Haarlem en Dock Haarlem hebben samen een kleurplaat ontwikkeld, die ingekleurd en opgehangen kan worden. Tijdens de coronacrisis kunnen we immers wel wat extra kleur gebruiken!

Misschien ben je zelf creatief en wil je hier iets moois van maken! Anders is er vast een zusje, broertje, neefje, nichtje of buurmeisje dat hiermee aan de slag wil.

Download de kleurplaat, print ‘m uit en versier het met de mooiste kleuren. Als je vervolgens een foto of scan maakt van de kleurplaat, kunnen wij ‘m opnieuw printen en verder verspreiden. Zo zorgen we er samen voor dat seniorenflats en zorginstellingen een vrolijk kleurtje krijgen!

Mail de ingekleurde kleurplaat naar info@presenthaarlem.nl. Natuurlijk kun je je kleurplaat ook zelf ophangen of geven aan iemand die het kan gebruiken (denk aan de 1,5 meter afstand!).

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close