Doe mee met de voedselinzamelactie!

Wekelijks ontvangen 27 huishoudens met in totaal 18 kinderen een voedselpakket vanuit Het Open Huis (HOH-pakket). De mensen die een HOH-pakket ontvangen zijn ontzettend blij met de acties die al opgestart zijn! In de afgelopen weken hebben we al tientallen pakketten kunnen maken. Naast de HOH-pakketten zorgen we ook voor een voorraad voor de Voedselbanken in de omgeving. 

Het is nog steeds mogelijk om houdbare boodschappen, zoals pasta, pastasauzen, groente in blik, olijfolie en dergelijke, in te leveren op de Amsterdamstraat 59 in Haarlem (elke werkdag tussen 10:00 en 14:00). Lukt het niet tussen die tijden of wil je liever op een andere locatie inleveren? Bel dan voor een afspraak: 06-52046181.

Het is ook mogelijk om een donatie te doen! Scan deze QR-code met je telefoon en wij zorgen dat jouw geld op de juiste manier besteed wordt.

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close