De Serve the City-week komt eraan!

Binnenkort organiseren we de Serve the City-week! Die loopt op zaterdag 16 juli en maandag 18 tot 22 juli. Op het programma staan onder andere pannenkoeken bakken en een muziekactiviteit bij de Waterviolier in Velserbroek, sporten met vluchtelingen, tuinen opknappen en nog veel meer leuke activiteiten!

Heeft u interesse om een of meerdere dagen met ons mee te doen? Meld u dan aan via bit.ly/Servethecityweek of mail voor meer info naar info@presenthaarlem.nl.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close