Doneer een bosje tulpen

Doneer een bosje tulpen!

Stichting Present Haarlem, Rotsvast Bijbelschool en CityShapers hebben de handen ineen geslagen om een tulpenactie op touw te zetten. In samenwerking met een lokale kweker willen we de komende weken honderden bossen tulpen bezorgen bij mensen met een vitaal beroep, kwetsbare groepen en iedereen die een opsteker kan gebruiken.
Help je mee? 1 euro = 1 bosje tulpen! Klik hier om een bedrag naar keuze te doneren of scan deze QR-code met je telefoon:
Over de actie
Jan de Haan, leider van de Rotsvast Bijbelschool, kwam met het idee. In tijden van de coronacrisis hebben bloemenkwekers moeite om hun bloemen te verkopen, en Jan opperde om voor een schappelijke prijs een grote partij af te nemen en uit te delen in de omgeving van Haarlem. Een win-winsituatie dus.
Financieel rekenen we op donaties van onze vrijwilligers en andere sympathisanten. Er is nu ruim 600 euro opgehaald, maar hoe meer geld er binnen komt, hoe meer mensen een bosje tulpen kunnen krijgen!

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close