24 oktober: Serve the City dag

Op zaterdag 24 oktober steken we weer de handen uit de mouwen tijdens de Serve the City-dag! Doe je mee? We gaan in ieder geval met de volgende acties (coronaproof) aan de slag:

  • Tuinieren: Veel ouderen of minder mobiele mensen kunnen dit zelf niet (meer) goed doen en wij gaan ze daarbij helpen. Natuurlijk zorgen we voor de nodige maatregelen: het aantal vrijwilligers wordt afgestemd op de grootte van de tuinen en we gaan alleen aan de slag in tuinen die van buitenaf te bereiken zijn.
  • Pannenkoeken bakken: De bewoners van verschillende zorginstellingen kunnen wel een opsteker gebruiken! Kom jij pannenkoeken voor ze maken? Je bakt ze thuis en levert ze af op één van de adressen die je van ons ontvangt.

Doe je mee? Meld je aan via https://bit.ly/STC-24oktober

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close